De ronde van Pampus’

Voor groepen vanaf 80 personen organiseert De Muider Compagnie zeilwedstrijden. Naar eigen inzicht kunt u uw groep onderverdelen in teams die tegen elkaar zullen strijden. De grote zeilschepen vetrekken vanuit Muiden.

Actief
Het wedstrijdveld kan bij grotere groepen zelfs uitgebreid worden met nog meer schepen. We houden de “baan” klein (Ronde om Pampus) zodat de wederzijdse verrichtingen goed te volgen zijn. Veel manoeuvres zijn op deze manier noodzakelijk. Iedereen kan actief bezig zijn en wordt ingewijd in de wereld van het wedstrijdzeilen. Ervaring is niet eens nodig, de schippers en maten leggen u tijdens het oefenrondje graag van alles uit. Bij onze ligplaatsen in het hartje van Muiden staat een tent waar de dag wordt afgesloten met een prijsuitreiking.

Kosten
Prijs van dit volledige arrangement van 9 tot 18 uur is per persoon:
€ 85,00.
Die prijs is inclusief De Rederijker en De Egelantier, maaltijden en dranken aan boord en begeleiding. Groepsgrootte: 80 tot 300 personen. Planning en andere aantallen in overleg. Een gezamenlijke maaltijd op de kade na afloop van de wedstrijd is mogelijk. Prijs hiervoor op aanvraag.

De Muider Compagnie
Herengracht 67
1398 AD Muiden

Telefoon 0294-262413
Website: www.muidercompagnie.nl
E-mail: info@muidercompagnie.nlHet beste van Muiden in een dag te beleven. > >


Hijs de zeilen en voel de wind door je haren... > >


Proef Muiden! Uitstekende keus voor een heerlijke avond uit. > >


Klik hier voor een uitgebreid aanbod aan arrangementen in Muiden.
> >