Responsive image
In samenwerking met de Golfbaan Naarderbos verzorgt De Muider Compagnie dit swingende Golf-Zeil Arrangement. In de ochtenduren gaat u met uw gasten golfen bij de Golfbaan die, bijzonder fraai, aan de oever van het IJsselmeer gelegen is. Afhankelijk van het niveau wordt er een golflinic(beginners) dan wel een wedstrijdje (ibv golfvaardigheidsbewijs) georganiseerd. Na de lunch vertrekt uw groep richting schip( eigen vervoer) in Muiden.

In de middag gaat u zeilen onder het genot van een hapje en drankje. Gezamenlijk zetten we de zeilen van de uitgebreide tuigage van onze twee-mast Tjalkjacht. Waren uw gasten tijdens de Golfwedstrijd nog elkaars tegenstanders; nu zijn ze schouder aan schouder aan het werk. In de avonduren is er rust na een inspannende dag. Onderdeks wordt er een heerlijk buffet geserveerd. Afhankelijk van de weesromstandigheden eten we op het water of in de haven. Na het Buffet is uw heerlijke golfzeildag ten einde.
 Responsive image

VOORBEELDPROGRAMMA
Dit programma dient ter ideevorming en is bedoeld voor beginnende golfers. In overleg wordt dit programma altijd, naar uw wensen en spelniveau, op maat gemaakt. Uiteraard bieden we ook mogelijkheden voor GVB-ers en handicappers. Een wedstrijd behoort ook tot de mogelijkheden.

Responsive imageVerzamelen (9:30 uur)
Uw gezelschap verzamelt op de Golfbaan Naarderbos. Onder het genot van koffie met appelgebak wordt u voorgesteld aan uw Pro die de clinic zal begeleiden.

Lunch (12:00 uur)
Op de golfbaan wordt een heerlijke lunch geserveerd.

Vertrekken richting Muiden (13:00 uur)
Uw gezelschap vertrekt richting Muiden voor een Vaartocht op 1 van onze prachtige dagtochttjalken.

Inscheping aan boord (13:30 uur)
De bemanning stelt zich aan u voor en geeft een korte uiteenzetting over de gang van zaken aan boord. Na de koffie is het tijd voor actie. Het schip verlaat de haven voor een zeiltocht over het Markermeer. Buitengaats wordt u bovendeks uitgenodigd om een handje te helpen bij het zetten van de zeilen. De route overleg u met de schipper en is afhankelijk van weer en wind.

Vervolg zeiltocht (16:00 uur)
We zeilen verder. Onderweg geniet u van een hapje en een drankje.

Buffet (18.00 uur)
Een voortreffelijk buffet wordt geserveerd. Bij goede weersomstandig blijven we onder zeil of gaan we voor anker. Bij minder weer zoeken we de beschutting van de haven.

Einde van uw golf-zeilavontuur (20.00 uur)

Dit arrangement is berekend voor groepen vanaf 50 personen.
Grotere en kleinere groepen zijn mogelijk. Prijs op aanvraag

De Muider Compagnie
Herengracht 67
1398 AD Muiden
Telefoon 0294-262413
Website: www.muidercompagnie.nl
E-mail: info@muidercompagnie.nlHet beste van Muiden in een dag te beleven. > >


Hijs de zeilen en voel de wind door je haren... > >


Proef Muiden! Uitstekende keus voor een heerlijke avond uit. > >


Klik hier voor een uitgebreid aanbod aan arrangementen in Muiden.
> >