Responsive image


 

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Waarom zou je die niet vieren op een van de leukste locaties van Nederland? De zeilschepen van de Muider Compagnie zijn zeer geschikt voor een trouwerij aan boord. Gemeente Muiden heeft het predikaat “officiële trouwlocatie” afgegeven aan onze varende klassiekers. En terecht. Want ‘stap in het huwelijksbootje’ op één van onze authentieke, sfeervolle maar toch zo comfortabele schepen en de dag van uw leven zal zich voltrekken in een passend en onvergetelijk decor.

Responsive image

De Utrecht, De Egelantier en De Rederijker
Zeer bijzonder is het Statenjacht De Utrecht. Dit admiraliteitenschip uit de VOC-tijd is zeer geschikt voor bruiloften tot 27 personen. Daarnaast hebben we nog de tjalkjachten De Egelantier (50 pers.) en De Rederijker (55 pers.). De schepen liggen nabij het Muiderslot.

Klassieke Rover en fotosessie
Speciaal voor dit doel stellen wij onze Klassieke bruidsauto ter beschikking. U arriveert 1,5 uur voorafgaand aan het inschepen bij de ligplaats van het schip. Met onze stijlvolle, klassieke Rover wordt u met de fotograaf naar het slot gebracht. Daar zullen prachtige plaatjes geschoten worden in de tuin van het Muiderslot. Na de fotosessie brengen we u terug naar het schip waar de bruidsgasten u opwachten. Vraag voor meer informatie naar ons programmavoorstel.

Wij kunnen je helpen met de verdere uitvoering van deze dag. Te denken valt aan muziek en een eventuele receptie op de kade. Voor meer informatie, kijk op de website of neem contact op met onderstaand telefoonnummer.


De Muider Compagnie
Herengracht 67Responsive image
1398 AD Muiden

Telefoon 0294-262413
Website:
www.muidercompagnie.nl
E-mail: info@muidercompagnie.nlHet beste van Muiden in een dag te beleven. > >


Hijs de zeilen en voel de wind door je haren... > >


Proef Muiden! Uitstekende keus voor een heerlijke avond uit. > >


Klik hier voor een uitgebreid aanbod aan arrangementen in Muiden.
> >