Responsive image

 

 


Zeilen zorgt voor teamspirit. Een middag, avond of dag erop uit met deze authentieke Groninger tjalk, dat schept een band. En de Saffier heeft ook nog eens alle mogelijkheden voor meer zakelijk teamwork.
In het fraai ingerichte ruim beschikt u over onder meer beamer en projectiescherm, TV, geluidsinstallatie en internet. Dat maakt de Saffier tot een stijlvolle en verrassende locatie voor uw werkoverleg, vergadering, workshop of presentatie. Uw bijeenkomst kan plaatsvinden op het ruime sop of aan de Vechtoever. Maar waar u ook voor kiest: formeel wordt informeel, stress verandert in ontspanning.
Geen zeilervaring? Geen probleem. Onze bemanning leert uw gasten de belangrijkste handelingen. In ‘no time’ kunnen ze helpen met het reilen en zeilen aan boord.
Ook op culinair gebied zal het uw gasten aan niets ontbreken. De professionele, goed geoutilleerde kombuis biedt een ruime keuze, van lunches, buffetten en stevige scheepsmaaltijden tot een barbecue aan dek.
Heeft u speciale wensen, bijvoorbeeld amusement aan boord of excursies aan de wal? We horen het graag. Desgewenst stellen we een compleet dagprogramma voor u samen.

Responsive image Responsive image

Schipper/eigenaar

Anton Mulder
Telefoon 06-55152750
Website: www.saffier.org
E-mail: info@saffier.org


Het beste van Muiden in een dag te beleven. > >


Hijs de zeilen en voel de wind door je haren... > >


Proef Muiden! Uitstekende keus voor een heerlijke avond uit. > >


Klik hier voor een uitgebreid aanbod aan arrangementen in Muiden.
> >