Parkeren en bereikbaarheid

Met de auto
Muiden is slechts een kleine vestingstad, die niet geschikt is voor veel auto’s. Daarom moet u er rekening mee houden dat parkeren in het centrum van Muiden vooral is voorbehouden aan vergunninghouders.

U kunt het beste en gratis parkeren op het parkeerterrein P1 aan de Maxisweg (afrit 3 Muiden/Weesp). Een andere mogelijkheid is het parkeerterrein P2 aan de Mariahoeveweg (afrit 4 Muiden-Oost). Het terrein is omsloten door een hek en voorzien van camerabewaking Het tarief bedraagt hier € 1,00 per uur van maandag t/m zondag van 09.00 tot 21.00 uur. Een dagkaart kost slechts € 7,20 en parkeren voor meerdere dagen achter elkaar is mogelijk. Vanaf dit parkeerterrein is de Vesting Muiden langs een aardige wandelroute binnen enkele minuten prima bereikbaar.

Het tarief in en rond de Vesting bedraagt
€ 2,40 per uur (een dagkaart kost € 21,60).
Het betaald parkeren is van kracht van
maandag t/m zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Openbaar vervoer
Het dichtstbijzijnde treinstation is Weesp, daar stopt ook Connexxion bus 110 (Bussum) naar Muiden. Op het P&R-terrein bij de A1 stoppen ook bussen van en naar Amsterdam Amstel, Amsterdam-Zuidoost, Almere Parkwijk, Almere-Haven, Almere Buiten, Schiphol-Oost en Blaricum.
Informatie over lijnen en reistijden op www.9292ov.nl of www.connexxion.nl.

Taxi
Taxicentrale Weesp/Muiden tel.: 0294-430404 Voor ritaanvragen of tariefsinformatie kunt u ook mailen naar: reservering@taxiweesp.nl

Kaart van Muiden

klik voor een vergroting


Het beste van Muiden in een dag te beleven. > >


Hijs de zeilen en voel de wind door je haren... > >


Proef Muiden! Uitstekende keus voor een heerlijke avond uit. > >


Klik hier voor een uitgebreid aanbod aan arrangementen in Muiden.
> >